Kom bij ons werken

Jouw welzijn is onze prioriteit

Bij ons staat jouw welzijn op de eerste plaats. Wij begrijpen dat een goede werk-privé balans essentieel is voor jouw geluk en ons gezamenlijke succes. Daarom bieden wij niet alleen marktconforme salarissen, maar ook maar liefst 38 vakantiedagen per jaar, zodat je de tijd hebt om op te laden en te genieten van wat echt belangrijk voor je is.

Groei en ontwikkeling

Wij geloven in investeren in jouw groei. Bij Accountos bieden wij je eigen mentor die jou ondersteunt bij professionele ontwikkeling en training. We moedigen je aan om nieuwe vaardigheden te leren en je expertise uit te breiden (zie alleen al de lijst met software waarmee wij werken). Geen productie straat, maar opleiden in de breedte zodat je een ondernemer op iedere vlak beter kan bijstaan.

Jouw carrière is niet alleen gebaseerd op je takenlijst, maar ook op jouw persoonlijke ambities. We moedigen je aan om uw passies te verkennen en initiatieven te nemen die bijdragen aan uw groei. Dit bewust door tijd vrij te maken in jouw agenda om tijd te spenderen aan innovatie.

Klaar om deel uit te maken van ons team? Neem contact met ons op via info@accountos.nl en ontdek hoe uw toekomst eruitziet bij Accountos Accountancy & Advice B.V.