Leer ons kennen

Over Accountos

Wij gaan voor eerlijke gesprekken, een open dialoog en willen dat jij je echt gesteund voelt in je ondernemerschap. Vertrouwen staat centraal.

+0546 827341

Welkom

Leer ons kennen

Ondernemen kan soms aanvoelen als een eenzame reis. Je hebt grote dromen, zet dagelijks stappen, maar mist soms iemand naast je die echt snapt waar je heen wilt. Gelukkig hoef je die weg niet alleen te gaan. Bij Accountos Accountancy & Advice zijn wij er om je te begeleiden.

Stel ons voor als jouw persoonlijke “Chief Value Officer”. Geen stijve kantoorfiguur, maar een partner die écht oog heeft voor jouw ambities en de duurzaamheid van je bedrijf op de lange termijn. Naast dat we een ster zijn in cijfers, zijn we ook fan van samen kansen ontdekken en je helpen duurzaam en verantwoord te groeien.

Want met een team is de reis een stuk gezelliger én effectiever. Wij gaan voor eerlijke gesprekken, een open dialoog en willen dat jij je echt gesteund voelt in je ondernemerschap. Vertrouwen staat centraal.

Ervaar onze hand-on-mentaliteit

Bij Accountos stropen we de mouwen op en duiken we samen met jou in de cijfers. Want zeg nou zelf, boekhouding en alles wat daarbij komt is zoveel makkelijker (en leuker!) als je ’t samen doet. Ook bij ziekte, zwangerschapsverlof of tijdelijke piekmomenten springen wij bij, waar nodig.

Terwijl andere kantoren je misschien overspoelen met moeilijke termen, gaan wij voor persoonlijk contact waarbij we samen jouw financiële puzzel leggen. Niet alleen een spreadsheet-wizard aan je zijde, maar ook een maatje die met je meedenkt.

Automatiseren? Doe je met ons!

We zitten in een tijdperk waarin alles sneller en makkelijker kan, vooral met wat tech-magie. Met onze hulp zorg je ervoor dat jouw bedrijf lekker vlot draait, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet: knallen met je zaak!

Elk bedrijf is uniek, en dat snappen we. Dus we sleutelen net zo lang tot het voor jou perfect voelt. Of je nu al een setje tools hebt waar je blij van wordt, of juist op zoek bent naar iets nieuws, wij zijn van alle markten thuis. Zie het lijstje hieronder met software waarmee wij hebben gespeeld en deze lijst blijft continue groeien, dus kom maar op!

Blijven leren? Daar zijn we helemaal voor!

Ons motto? Leren terwijl je bezig bent! Wij bieden ook:
– op maat gemaakte instructievideo’s;
– duidelijke stappenplannen om de administratie actueel te houden;
– en handige checklists.

Zo zorgen we ervoor dat jouw team niet alleen nieuwe dingen oppikt, maar ook kan excelleren in hun taken.